Termeni si conditii

Va multumim pentru decizia de a apela la serviciile www.consultattehnic.ro si de a ne acorda increderea in consilierea dumeavoastra in vederera formarii unei decizii avizate din punct de vedere tehnic referitor la imobilul ales.

Inspectia tehnica imobiliara nu este o expertiza tehnica. Ea reprezinta parerea avizata a unui inginer specializat in consultanta tehnica la cumpararea de imobile, prin metode nedistructive, non invasive (termografie, inspectie vizuala, determinari directe etc).

Scopul inspectiei noastre este acela de viziona toate zonele imobilului care ne sunt accesbile in acel moment, pentru a identifica  vicii din punct de vedere structural, al instalatiilor, al calitatii diferitelor elemente componenete ale imobilului si de a va atrage atentia asupra acestora pentru o eventuala decizie de investigare specializata (expertiza tehnica). Instalatiile sunt testate, visual, fizic, din punct de vedere termografic si prin metode specifice fiecarui tip  de instalatie in parte pentru a vedea daca functioneaza la momentul inspectiei tehnice. Raportul de constatare este confidential si nu poate sta la baza unor actiuni juridice. Date si informatii din raportul de constatare, nu pot fi dezvaluite catre terti fara acordul autorului.

Va rugam sa luati in considerare ca neconcordante/defecte pot exista si nu pot fi determinate in timpul inspectiei din diverse motive, independente de vointa celui care a realizat inspectia tehnica. Noi garantam ca toate inadvertentele, deficientele, viciile, defectele ce vor fi constatate vor fi aduse la cunostinta dumneavoastra pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dupa citirea raportului, daca exista nelamuriri,  va rugam contactati persoana care a efectuat inspectia tehnica,  pentru a clarifica orice detalii prevazute in raport.

Este imposibil sa descoperi toate viciile unui imobil intr-o inspectie tehnica imobiliara. Vicii pot aparea ulterior inspectiei tehnice, mai ales pe partea de instalatii.

Inspectia tehnica imobiliara are valoare de consultanta si va ajuta sa va creati o imagine cat mai clara a calitatii imobilului pe care urmeaza sa il cumparati si a instalatiilor aferente acestora.